Bonanza 800g<br/>Aluat foietaj

Bonanza 800g
Aluat foietaj

Sugestie de preparare

Dupa ce s-a dezghetat aluatul (la temperatura camerei) este gata pentru coacere. Se poate prepara simplu (saleuri sau alte forme) sau se pot adauga diferite umpluturi de branza dulce sau sarata, mere, ciuperci, carne, crema de vanilie, diverse creme etc. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 220°C pana se rumeneste. A nu se folosi la cuptorul cu microunde.

Produs potrivit pentru pregatirea pateurilor cu diverse umpluturi, saleurilor sau cremsnitului.

7,00 Lei

Valoare energetica/nutritiva medie pentru 100g produs: 1636kJ/393kcal

Grasimi 25.83g, din care acizi grasi saturati 13.7g;

Glucide 32.6g din care zaharuri 0.95g;

Proteine 5.88g;

Sare 1.12g.


Caracteristici

Alergeni: faina alba din grau.