Bonanza 400g<br/>Foi placinta

Bonanza 400g
Foi placinta

Sugestie de preparare

Dupa ce s-a dezghetat aluatul (la temperatura camerei) se desfac foile si se intind pe o suprafata neteda. Acoperiti-le cu un prosop curat si umed, pentru a pastra umiditatea lor pana ce le veti umple. Ungeti foile una cate una cu ulei, margarina sau unt si adaugati umplutura (branza dulce sau sarata, mere, ciuperci, carne, nuci etc.). Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 180°C pana se rumeneste. A nu se folosi la cuptorul cu microunde.

Produs potrivit pentru pregatirea placintelor traditionale, placintei dobrogene, baclavalei.

3,00 Lei

Valoare energetica/nutritiva medie pentru 100g produs: 1228kJ/290kcal

Grasimi 1.1g, din care acizi grasi saturati 0.25g;

Glucide 58.6g din care zaharuri 1.68g;

Proteine 9.6g;

Sare 0.84g.

Caracteristici

Alergeni: faina alba din grau.